1.    
  2.    
  3.     Як видалити сторінку в Facebook?

Як видалити сторінку в Facebook?

Найбільша на сьогоднішній день соціальна мережа Facebook налічує більше одного мільярда користувачів. Її придумав колись студент Марк Цукерберг з Америки. Не так давно вийшла кінострічка Social Network, в якій розповідається історія створення проекту — якщо вірити сценарієм, соцмережа Марк придумав не сам. Та й придумав взагалі? Як би там не було, саме Цукерберг є одним з її співвласників на поточний момент.

Перший час в « Фейбуке » реєструвалися тисячі, навіть десятки тисяч людей. Там тривало протягом декількох років, проте з часом ажіотаж почав спадати. Більш того, почали з’являтися люди, які хотіли видалити свою сторінку. Але тут вони стикалися з проблемами. По-перше, для того, що б виконати цю операцію, необхідно неабияк потрудитися. А по-друге, перший час аккаунт не віддалявся як такої. Тобто віддалявся, але багато дані про його власника продовжували бути доступними для інших учасників соцмережі! Довгий час Facebook не дозволяв повністю видалити профіль і тільки кілька судових позовів зробили свою справу & # 8230;

Чому ресурс Марка Цукерберга так дорожить своїм користувачами? Все просто — кожен з тих, хто зареєстрований на цьому сайті, в тій чи іншій мірі допомагає заробляти його власникам.

До речі, якщо ви зайдете на головну сторінку « Фейсбуку », то з подивом можете виявити, що кнопка « Реєстрація » зроблена великої і відразу впадає в очі. Як то кажуть, без коментарів.

Видалення сторінки в Facebook

Настала пора поговорити про головну тему даної статті. Існує один єдиний спосіб, за допомогою якого можна раз і назавжди видалити акаунт. Крім того, ви можете його деактивувати. З цього і почнемо.

Деактивация

Заходимо за адресою http://www.facebook.com/, проходимо авторизацію і опиняємося на своїй сторінці. У правому верхньому куті знаходиться значок шестерінки, на який вам буде потрібно натиснути.

Клацніть по « Налаштування облікового запису » і відкриється список ваших налаштувань, включаючи ім’я користувача, адресу електронної пошти, пароль і так далі. Ці записи знаходяться в центральній області. Вам необхідно зверніть свій погляд наліво і натиснути на посилання « Безпека ».

Відкрилася нова сторінка з настройками безпеки. У нижній частині екрана є посилання « Деактивувати акаунт », на яку вам необхідно клікнути.

Нарешті, ми дісталися до потрібної нам функції. Тут ви можете деактівірівать сторінку. Для цього виберіть причину відходу (зробити це потрібно обов’язково). Основні причини знаходяться перед вами, крім того, ви можете додати свої власні. Після цього натискаєте на кнопку « Підтвердити » і вводите пароль про профілю. Аккаунт деактивовано.

Що означає деактивация? Припустимо, ви відправляєтеся в довгу подорож, де у вас не буде інтернету. Що б не видаляти сторінку, можна скористатися деактивацією, профіль стане недоступним для інших учасників Facebook, але при цьому деяка інформація про вас збережеться. Наприклад, це може бути ім’я і прізвище в повідомленнях, які ви відправляли друзям. Думаємо, з цим у вас проблем не виникне.

Видалення облікового запису назавжди

Тепер ми розглянемо інший випадок, коли людина остаточно вирішив відмовитися від використання своєї сторінки і нарешті захотів її видалити. І ось зараз ми стикаємося з самим цікавим — якщо шукати посилання на видалення своїми силами, то знайти її буде практично неможливо! Так, все саме так — вона прихована від людських очей. На відміну від багатьох інших соціальних мереж, « Фейсбук », мабуть, особливо сильно дорожить своїми користувачами & # 8230; Проте, вихід із ситуації є.

Заходимо на Facebook, вводимо логін і пароль. Опинившись на своїй сторінці, вбиваємо в адресний рядок інтернет-браузера наступну адресу: https://www.facebook.com/help/delete_account. Якщо система попросить, вводимо ще раз пароль і переходимо на сторінку, яка має ось такий вигляд.

клацає на кнопку « Видалити мій акаунт », після чого у вікні необхідно ще раз ввести пароль від профілю і каптчу.

В результаті отримуємо таку відповідь системи: « Ваш профіль був вимкнений на сайті і буде повністю вилучений після закінчення наступних 14 днів, протягом яких ви зможете відновити свій профіль. »

Але це ще не все! Знову проходимо авторизацію на сайті і ще один раз підтверджуємо видалення однойменною кнопкою, яку ви можете побачити на представленому нижче скріншоті.

Тільки після цього сторінка буде самостійно видалена назавжди з усіма вашими файлами та інформацією. Однак запам’ятайте, що якщо ви не будете користуватися останнім кроком, то аккаунт буде видалений не в ту ж секунду, а лише через 14 днів, таким чином залишаючи вам можливість передумати.

Ось такий непростий метод. Втім, це не головне. Головне, що він працює, хоча і змушує неабияк помучитися.

06.04.2018

Написати коментар