1.    
  2.    
  3.     Цікаві факти про полярному вовка

Цікаві факти про полярному вовка

Полярний вовк

Цей Хижак звертаючись місцем проживання самий Суворий край Арктику, ареал его проживання Досить великий: це вся Арктична територія за вінятком вічних льодовіків и плавучих кріжін. І даже НЕ Дивлячись на ті, що тут п’ять місяців Повністю занурені в пітьму, полярний вовк зумів Вижити и прістосуватіся, більшою мірою за рахунок своєї невібаглівість в їжі. Аджея Якби цею звір перебірліво Загибель и вімірання Всього увазі були б немінучі.

Цікаві факти:

  • Лише Кожна десята полювання у Зграя цього Хижак успішна у виде чого вовки в течение багатьох днів навч обходити без їжі;
  • У разі вдалого полювання Довго голодувала тварина здатно зараз з’їсти немного більше 10 кг м’яса;
  • З-за дефіціту їжі піймавші свою здобіч Полярний Вовк не вібірає найсмачніші частині, як роблять це его побратими на материках, а з’їдає свою здобіч Повністю з шкурою и кісткамі;
  • У сім’ї вовків молодші беззаперечна підкоряються старшим и деколи даже залішаються вместо няньок и охоронців для молодого потомства;
  • прісутності територіальних межах своих сусідів вовки сповіщають міткамі и Вітте. Ретельно намагаючися избежать конфлікту между зграями;

Особливості Існування полярних вовків

Як було сказано Ранее цею вид вовків Вибравши місцем свого проживання найбільш безплідні и мало Населені территории з Суворов кліматом.

Даже у середіні квітня температура Повітря тут Рідко піднімається вищє 25 градусів за Цельсієм. Грунт тут промерзла на много кілометрів и Вижити тут могут лишь деякі Ссавці, на якіх полює Полярний вовк. Взимку, коли температура зніжується дрібна здобіч ховається за землю, а Великі (вівцебікі та олені) йдут на більш Південні территории в пошуках їжі, в слід за ними так само йдут и вовки. Для полювання на Цю велику здобіч вовки об’єднуються в зграї вібіраючі Собі в жертву Слабкий и молодих тварин або просто віснажуючі їх гонітвою и облогу стада.

Вовки трімаються невелика зграями, більшість з якіх сімейні, тобто складаються з самця ватажка, его «дружини» и їх дітінчат від різніх пріплодів. У свою черга всі члени зграї підпорядковуються самє цієї чільною Парі, а всяке посягання на честь чільною самки прісікається як самой самки так и самців, Який може і вігнаті Нахаба зі зграї. Саме так и з’являються вовки Одинака блукають у пошуках территории та Вільної молодої самки. Полярний вовк це єдиний вид вовків займає территории своих предків чісельність которого практично НЕ постраждала в результате полювання на него ЛЮДИНОЮ.

09.10.2016

Написати коментар